تبلیغات
دنیای خلاقیت - چند نکته درباره درست کردن و برگردوندن ژله
دنیای خلاقیت
 
چند نکته درباره درست کردن و برگردوندن ژله


چطوری ژله رو از قالب در بیاریم ؟

چه قالبی برای ژله مناسبه ؟

نکته خاصی هست برای درست کردن ژله؟

تصمیم گرفتم یه پست جدا بذارم و نکاتی که خودم به شخصه در این مورد تجربه کردم رو براتون بنویسم . امیدوارم که برای شما هم مفید باشه . خوشحال میشیم شما هم تجربه های خودتون رو در این مورد زیر همین مطلب بنویسید .

اول از همه طرز تهیه ژله ساده رو بگم که درسته ساده س ولی خود این هم یه نکته ای داره که اگه درست انجامش ندید ژله خوبی نخواهید داشت .

هر بسته ژله ایرانی با دو بسته آب باید مخلوط بشه . ابتدا پودر ژله رو داخل ظرفی بریزید . سپس یک لیوان آب جوش بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید . معمولا دونه های ژله در این مرحله کاملا ناپدید نمیشه ! دو تا راه دارید . یکی اینکه ظرف رو داخل ماکروفر قرار بدید تا آب اون گرمتر بشه و دونه های ژله کاملا حل بشه و دوم اینکه ظرف رو به روش بن ماری حرارت بدید یعنی ظرف رو روی بخار کتری قرار بدید و هم بزنید تا دونه های ژله کاملا ناپدید بشه ..

سپس یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید .

برای ژله هایی که قصد دارید بعد از بستن قالب بزنید مثل ژله خرده شیشه قالبی یا ژله مکعبی و ژله فرفره ای ، به جای اضافه کردن یک لیوان آب سرد از نصف لیوان آب سرد استفاده کنید تا ژله سفت تری داشته باشید و نتیجه کار بهتر برش بخوره ..

نکته مهم : اگه برای سریع بستن ژله از فریزر استفاده میکنید خیلی خیلی مواظب باشید که ژله یخ نزنه ! مرتب اونو چک کنید که خراب نشه . 

یه سری ژله ها مثل ژله رنگین کمون به خاطر وقت گیر بودن ما رو مجبور به استفاده از فریزر میکنن که باید حسابی مواظب باشیم که زحماتمون بر باد نره !

 

 

قالب های متعددی برای ژله توی بازار وجود داره . قالبهای فلزی ، پلاستیکی ، سیلیکونی ، شیشه ای و تفلون

بهترین قالب برای ژله به نظر من قالب های فلزی هستند . قالب های سیلیکونی قالبهای سختی برای درست کردن ژله هستند .

قبل از ریختن ژله داخل قالب ، حتما حتما دیواره قالب رو کاملا با کمی روغن مایع چرب کنید . اگه قالب شما کنگره دار هست لابه لای کنگره ها رو با قلموی روغنی کاملا چرب کنید . نگران نباشید از یکی دو قطره روغن مزه ژله تغییر نمیکنه !

بعضی ها قبل از ریختن ژله کمی آب داخل ژله میریزن و اونو داخل فریزر قرار میدن تا آب یخ بزنه و سپس ژله رو داخل قالب میریزن . این هم روشی هست که خیلی ها استفاده میکنند . من به شخصه همیشه از روغن استفاده کردم و مشکلی هم تا حالا برای برگردوندن ژله نداشتم .

بعد از ریختن ژله داخل قالب و گذاشتنش داخل یخچال حتما حداقل 4 ساعت صبر کنید تا ژله کاملا بسته بشه .. بسته شدن ژله رو میتونید با زدن انگشت روی ژله متوجه بشید . 

بعد از بستن ژله یه حوله رو کمی گرم کنید و به بدنه قالب بکشید تا گرمای حوله به قالب و ژله منتقل بشه و ژله به اصطلاح خودش رو کمی ول کنه ..

با انگشت یا کارد کناره های ژله یا دسر رو از ظرف آزاد کنید و ژله رو کمی تکون بدید تا آروم از قالب جدا بشه ..

 

 

یه روش دیگه اینه که به جای استفاده از حوله گرم ، از یه ظرف که داخلش رو با آب گرم پر کردید استفاده کنید . قالب ژله رو برای چند ثانیه داخل ظرف قرار بدید و سپس خارج کنید . گرمای آب به قالب و ژله منتقل شده و باعث میشه ژله راحت تر از قالب جدا بشه ..

 

 

بعد از اینکه مطمئن شدید ژله خودش رو ول کرده ظرف مورد نظرتون رو روی دهانه قالب گذاشته و با احتیاط ژله یا دسر رو برعکس کنید .

قبل از اینکار داخل ظرف سرو ژله کمی آب بریزید که اگه احیانا ژله شما وسط ظرف منتقل نشد بعد از برگردوندن ژله بتونید اونو داخل ظرف راحت تر جا به جا کنید .

خوشحال میشیم شما هم تجربیات خودتون رو با ما در این زمینه در میون بذارید .

 

 




طبقه بندی: ❤خوراکی های خلاق❤، ❤کاربرد هایـ❤، ❤ایده بگیر،به کار ببند❤،



♥ نوشته شده در پنجشنبه 30 اردیبهشت 1395 ساعت ساعت 12 و 59 دقیقه و 49 ثانیه توسط мαhłα : نظرات()



 
 
 
 
 
[قالب وبلاگ : بیاتو اسکین] [Weblog Themes By : Bia2skin.ir]