تبلیغات
دنیای خلاقیت - توپک یا ترافل خرما
دنیای خلاقیت
 
توپک یا ترافل خرما
توپک خرما یا ترافل خرما یکی از مقوی ترین عصرونه ها یا دسرهاست که برای ماه رمضون هم خیلی مناسبه . اگه برای مهمونی های ماه رمضون دنبال ایده میگردید حتما از این دستور خوشمزه استفاده کنید .

مواد لازم برای تهیه توپک خرما : 

خرما یا رطب 300 گرم

گردو و بادوم به مقدار لازم

کنجد ، پودر دارچین ، پودر زنجبیل ، پودر هل ، پودر پسته ، پودر نارگیل به مقدار لازم

کره 25 گرم

بیسکوییت به دلخواه

ابتدا هسته خرما ها رو خارج کنید . اگه از رطب استفاده میکنید بهتره پوستش رو هم جدا کنید ولی اگه خرمای معمولی استفاده میکنید نیازی به جدا کردن پوستش نیست .

گردو و خرما و کره رو داخل مخلوط کن بریزید تا کاملا یکدست و مخلوط بشن .. اگه مخلوط شما خیلی سفت بود مقدار خیلی کم آب بهش اضافه کنید .

در این مرحله میتونید کمی بیسکوییت خرد شده هم بهش اضافه کنید . اضافه کردن بیسکوییت به دلخواه هست . 

 

 

پودر هل ، دارچین ، زنجبیل و کنجد رو به صورت دلخواه به مواد اضافه کنید و مواد رو خوب مخلوط کنید . گردوی خرد شده رو هم به مواد اضافه کنید .

 

 

دستتون رو کمی چرب کنید و به اندازه یه گردوی کوچیک از مواد برداشته و داخل دستتون گردش کنید . به همین ترتیب تمام مواد رو به صورت توپک های کوچیک و یک اندازه آماده کنید .

 

 

در مرحله آخر توپک ها رو داخل پودر نارگیل ، پودر پسته ، پودر گل محمدی ، ترافل قهوه ای یا رنگی ، بادوم خرد شده و ... بغلطونید . میتونید هرکدوم رو داخل یه کپسول کوچیک شیرینی برای سرو راحت تر قرار بدید .

اگه توپک ها رو به رنگهای متفاوت تر میخواید درست کنید میتونید قبل از کار پودر نارگیل رو با رنگهای خوراکی رنگ کرده و بعد از خشک شدن ازش استفاده کنید .

 

 




طبقه بندی: ❤خوراکی های خلاق❤،



♥ نوشته شده در دوشنبه 27 اردیبهشت 1395 ساعت ساعت 07 و 12 دقیقه و 44 ثانیه توسط мαhłα : نظرات()



 
 
 
 
 
[قالب وبلاگ : بیاتو اسکین] [Weblog Themes By : Bia2skin.ir]