تبلیغات
دنیای خلاقیت - رولت خرما
دنیای خلاقیت
 
رولت خرما
رولت خرما یکی از دسرهای بسیار خوشمزه و بسیار مقوی برای کوچولوهاست . این دسر برای ماه رمضون هم مناسبه و با توجه به ظاهر قشنگی که داره میشه برای مهمونی های افطار از اون استفاده کنیم .

برای تهیه این رولت به انواع مغزها نیاز داریم . گردو ، بادوم ، انجیر ، فندق ، پسته و ...

استفاده از مغزها کاملا اختیاریه . شاید دوست داشته باشید فقط از گردو داخل رولت استفاده کنید یا ترکیب گردو و پسته و ...

مغزها رو کاملا خرد کنید نه به صورتی که خیلی خرد بشه و نه اینکه درشت باشه ..

خرما یا رطب بهتره از نوع سفت انتخاب بشه .. هسته های خرما رو جدا کرده و خرما رو کاملا له کنید . اگه پوست خرما کلفته بهتره پوستش رو هم ازش جدا کنید .

 

 

خرمای له شده و مغزهای انتخابیتون رو داخل ظرفی با هم مخلوط کنید . اگه مخلوط شما خیلی سفت شده میتونید از کمی کره آب شده برای نرم کردنش استفاده کنید ولی دقت کنید اگه کره زیاد اضافه بشه در رول کردن خرما مشکل به وجود میاد .

بعد از مخلوط کردن مواد ، اون رو به صورت استوانه ای با دست شکل بدید و داخل سلفون بپیچید ، داخل یخچال برای مدت 3 ساعت قرار بدید .

اگه زمان نگهداری رولت در یخچال بیشتر هم باشه نتیجه بهتری خواهید داشت .

رولت رو بعد از خارج کردن از یخچال با چاقوی تیز برش بزنید . میتونید هر تکه برش خورده رو داخل یه کپسول شیرینی قرار بدید . 

 

 

شما میتونید بعد از رول کردن مواد و قبل از گذاشتن رولت داخل یخچال رول رو داخل پودر نارگیل در صورت دلخواه بغلتونید . 

 





طبقه بندی: ❤خوراکی های خلاق❤،



♥ نوشته شده در چهارشنبه 22 اردیبهشت 1395 ساعت ساعت 10 و 58 دقیقه و 28 ثانیه توسط мαhłα : نظرات()



 
 
 
 
 
[قالب وبلاگ : بیاتو اسکین] [Weblog Themes By : Bia2skin.ir]